Θεόφιλος Κυρατσούλης

SpecialityΓενικός Διευθυντής MINDHAUS
e-mailtky@mindhaus.gr
LinkedInhttp://linkedin.com/in/theofilos-kyratsoulis-494b6a3b
Websitehttp://mindhaus.gr/

Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης είναι Γενικός Διευθυντής της MINDHAUS, θυγατρική εταιρεία του ομίλου της V+O που ειδικεύεται στην στρατηγική και στο μάρκετινγκ για τον τουρισμό.

O Θεόφιλος έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του τουρισμού σε θέματα στρατηγικής, δημόσιας πολιτικής (public policy), προϊοντικής ανάπτυξης, marketing, branding και crisis communications.

Τα τελευταία 15 χρόνια συνεργάζεται στενά με επενδυτικά σχήματα (Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας, DCI, Invel/ Πανγαία, Bluehouse, κά), ιδιοκτήτες και developers ξενοδοχειακών μονάδων, διεθνή brands (Banyan Tree, Aman, One and Only, Luxury Collection, Ikos Resorts, κά), τη κεντρική δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε./ Επιμελητήριο Τρικάλων, Π.Ε./ Επιμελητήριο Ρεθύμνης, κά.) για την δημιουργία διεθνώς βραβευμένων ξενοδοχείων και θερέτρων καθώς και την ανάπτυξη, διαχείριση και προώθηση δημοφιλών, βιώσιμων και ανθεκτικών τουριστικών προορισμών.

Ο Θεόφιλος κατέχει MSc στη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο του Warwick, καθώς επίσης και BA (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Μιλά Αγγλικά και Ρωσικά.

All session
by Θεόφιλος Κυρατσούλης