Ηρακλής Μπουραντάς

SpecialityΣυνιδρυτής & Γενικός Διευθυντής Novoville
Websitehttps://www.novoville.com/el/

Ο Ηρακλής είναι tech enthusiast και συνιδρυτής της νεοφυούς εταιρίας Novoville, που έχει αναπτύξει την ομώνυμη πλατφόρμα η οποία διευκολύνει την επικοινωνία Δήμου-Δημότη και σήμερα λειτουργεί σε 50 Δήμους σε 3 Ευρωπαϊκές χώρες ενώ το 2018 βραβεύτηκε ως μια από τις 10 καλύτερες startupsτης Ευρώπης στον τομέα του GovernmentTechnology(GovTech). Από το 2004 ως το 2013 υπήρξε επικεφαλής των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τεχνολογικού Ινστιτούτου ΑΙΤ του Ομίλου Intracom . Θιασώτης της κοινωνικής αλλαγής μέσω της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, πιστεύει ότι η «Γενιά Υ» θα αλλάξει τον κόσμο που ξέρουμε.

Ο Ηρακλής έχει συμμετάσχει ενεργά στο ελληνικό οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων (startups) από το 2009 έως σήμερα ενώ έχει διακριθεί με το βραβείο “best mentor award” του Athens StartupWeekend powered by Google for Entrepreneurs το 2014. Το 2013, η ομάδα του διακρίθηκε στο International Create Challenge Innovation Competitionστην Ελβετία και το 2017 με την ομάδα της Novovilleεπιλέχτηκαν μεταξύ των 10 καλύτερων GovTechstartupsτης Μ. Βρετανίας και συμμετείχαν στο πρόγραμμα GovStart.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο στις διεθνείς σχέσεις και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταπτυχιακό στα ψηφιακά συστήματα από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και executive diploma στη διαχείριση κρίσεων από το Πανεπιστήμιο Harvard.

All session
by Ηρακλής Μπουραντάς